Culinair

Le Marche Culinair
Streekgerechten
Tagliatelli al Tartufo. Het gerecht wordt het beste geserveerd (en het duurst) met witte wintertruffels, die in oktober op de markten in Le Marche verschijnen.
Tagliatelle komt van het Italiaanse woord TAGLIARE, wat ‘snijden’ betekent. Het verwijst naar een soort pasta afkomstig uit de regio Le Marche in Italië, waar dat ook gebeurt

Le Marche Culinair
Streekgerecht Resto's
Mangifuoco Taverna • Rosora • heerlijke streekgerechten
Lo Smeraldo • Lago Cingoli • verfijnde streekgerechten

Le Marche Culinair
Visgerechten
La Tartana • Senigallia • heerlijke zeevruchten
Cibarioando • Jesi • Mediterraanse vis en zeevruchten
Hostaria Dietro Le Quinte • Jesi • passioneel traditioneel Italiaans

Le Marche Culinair
Pasta & Pizza
Il Cassero • Apiro • Pizza & Pasta mmm…
Il Birroccio • Apiro • Speciale pasta's


Le Marche Culinair
Sparapani 'La Trattoria Da Fiorina'
Ontdek het overheerlijke restaurant van de bekende wijngaard Sparapani.
De authentieke streekkeuken om de Italiaanse 'way of living' en traditie te proeven en te ervaren.