Culinair

Le Marche Culinair

Streekgerechten

Tagliatelli al Tartufo. Het gerecht wordt het beste geserveerd (en het duurst) met witte wintertruffels, die in oktober op de markten in Le Marche verschijnen.

Tagliatelle komt van het Italiaanse woord TAGLIARE, wat ‘snijden’ betekent. Het verwijst naar een soort pasta afkomstig uit de regio Le Marche in Italië, waar dat ook gebeurt

Le Marche Culinair

Streekgerecht Resto's

Mangifuoco Taverna • Rosora • heerlijke streekgerechten

Lo Smeraldo • Lago Cingoli • verfijnde streekgerechten

Le Marche Culinair

Visgerechten

La Tartana • Senigallia • heerlijke zeevruchten

Cibarioando • Jesi • Mediterraanse vis en zeevruchten

Hostaria Dietro Le Quinte • Jesi • passioneel traditioneel Italiaans

Le Marche Culinair

Pasta & Pizza

Il Cassero • Apiro • Pizza & Pasta mmm…

Il Birroccio • Apiro • Speciale pasta's

Le Marche Culinair

Vleesgerechten

Il Ponti • Lago di Cingoli • Heerlijke vleesgerechten

Le Marche Culinair

Sparapani 'La Trattoria Da Fiorina'

Ontdek het overheerlijke restaurant van de bekende wijngaard Sparapani.

De authentieke streekkeuken om de Italiaanse 'way of living' en traditie te proeven en te ervaren.

Reserveer